Брандиране на търговски обекти

Обемни букви, монтаж на фолио или винил, рекламни конструкции, светещи табели

Вижте, какво още можем да ви предложим – това е основната ни страница за Външна реклама

Цялостни решения за външна реклама.

Нека вашите витрини и фасади станат част от рекламата на бизнеса ви.

Чрез този лесен, но много ефективен, метод за външна реклама вие можете успешно да популяризирате дейността си или да запознаете клиентите с текущите промоции и отстъпки.

Амарт Дизайн предлага набор от услуги за брандиране на търговски обекти, за да помогнем на фирми от всякакъв размер да създадат силен и последователен имидж.

Някои от опциите, които предлагаме включват:

  • Рекламни табели: Създавайте привличащи вниманието и ефективни табели, които ще помогнат на клиентите да намерят вашия бизнес и да запомнят вашата марка.
  • Брандиране на транспортни средства: Превърнете вашите служебни коли, микробуси и камиони в мобилни билбордове, които популяризират вашата марка, където и да отидат.
  • Дисплеи за търговски изложения: Създавайте персонализирани дисплеи за търговски изложения, които ще помогнат на вашия бизнес да направи голямо впечатление на събития и търговски изложения.
  • Рекламни банери и медия от винил: Използвайте банери за насърчаване на продажби и събития, създаване на видимост и генериране на интерес към вашия бизнес.
  • Персонализирано облекло: Създайте сплотен образ, като персонализирате облеклото за вашите служители, като тениски, шапки и якета.
  • Промоционални артикули: Използвайте промоционални артикули като чаши, химикалки и ключодържатели, за да популяризирате марката си и да генерирате интерес към бизнеса си.

Това са някои от популярните ни продукти, които предлагаме, но винаги сме отворени за нови и иновативни идеи, за да ви помогнем в създаването на силен и последователен имидж на вашата марка.

Свържете се с нас,

за да направите запитване и получите оферта с най-добра цена за външна реклама

Предлагаме изработка и монтаж на всички видове рекламни материали. Можем да демонтираме стари табели и указателни знаци, да ги поправим или обновим.
Имаме дългогодишен опит и множество обекти в България: Пловдив, София, Бургас, Варна, Русе, Асеновград, Пазарджик, Велинград…

Брандиране на магазини, фасади, офиси, складове, щандове и витрини, офис помещения, шоуруми и заведения, бензиностанции

Контакт с нас

Пловдив, България
тел. 0897 367 943
info@amart-design.com

Scroll to Top