Рекламни табели

Обемни букви, монтаж на фолио или винил, рекламни конструкции

Цялостни решения за външна реклама.

Брандиране на магазини, фасади, офиси, складове, щандове и витрини, офис помещения, шоуруми и заведения, бензиностанции

Фирмата ни е специализирана в производството и монтажа на висококачествени обемни букви, светещи табели и 3D букви. Ние обслужваме фирми от всякакъв размер и предлагаме широка гама от продукти, от които да избирате, включително:

Обемни букви: Това са триизмерни букви, които са изрязани от метал, пластмаса или други материали, за да създадат ефект на релефни букви. Те обикновено се използват за изграждане на знаци, фирмени лога и указателни знаци.

Светещи знаци: Тези знаци са проектирани да светят и да привличат вниманието, което ги прави идеални за бизнес знаци, указателни знаци и рекламни дисплеи.

3D букви: Това са букви, които са направени така, че да се открояват от повърхността, върху която са монтирани, създавайки триизмерен ефект. Те обикновено се използват за знаци, лога и рекламни дисплеи.

Ще работим с вас, за да разберем вашите нужди и да създаде персонализирани знаци, които отговарят на вашата марка и продукт. Използваме най-съвременни технологии и материали, за да гарантираме, че нашите реклами са издръжливи и дълготрайни. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите производствени и монтажни услуги.

Свържете се с нас,

за да направите запитване и получите оферта с най-добра цена за рекламни табели

Предлагаме изработка и монтаж на всички видове рекламни материали. Имаме дългогодишен опит и множество обекти в България: Пловдив, София, Бургас, Варна, Русе, Асеновград, Пазарджик, Велинград…

Контакт с нас

Пловдив, България
тел. 0897 367 943
info@amart-design.com

Scroll to Top