Уеб Дизайн

Изработка на уеб сайтове, реклама в интернет, създване на съдържание и оптимизация за търсачки (СЕО)

Обработка на снимки

Фото ретуш, обработка на изображения, премахване на фон, подготовка на снимки за печат или интернет.

Рекламни материали

Печатна реклама, рекламни материали и сувенири. Всички видове рекламни аксесоари. Опаковки на продукти.

Предпечат

Дизайн и подготовка за печат на всички видове форми за принт. От каталози, през менюта до визитки.

Печат

цветен дигитален печат с размер до А3+, офсетов печат до А2 формат. Широк набор решения.

Външна реклама

Проектиране, изработка и монтаж на външна реклама от всякакъв вид и размер.

Как можем да ви бъдем полезни?

Свържете се с нас днес, за да се договорим за конкретния проект на вашата фирма. Ние ще ви помогнем да постигнете желаните резултати в най-кратки срокове.

Амарт Дизайн предлага всички рекламни услуги на едно място, от печат и предпечат, до брандиране на обекти и транспорт, изработка на рекламни табели и фирмени сувенири. Готови да ви помогнем да подобрите видимостта на вашия бизнес. Ние сме професионалисти в областта на рекламните услуги и гарантираме най-високо качество на всички предлагани продукти.

Изработваме на рекламни табели и надписи от фолио– ключови продукти, който ще помогнат за увеличаване на видимостта на вашата фирма. Гарантираме дълготрайност и красив външен вид. Ние сме готови да предложим индивидуален дизайн на табели, рекламни надписи, винили, които да отговорят на нуждите и желанията на всяка фирма.

Ние сме готови да ви помогнем да изберете най-подходящите рекламни продукти за вашата фирма, които да привлекат клиентите ви. Нашата екипировка и материали са висококачествени, за да се гарантира най-добрия резултат.

Опаковките за продукти са още една услуга, която предлагаме. Ние можем да създадем индивидуален дизайн на опаковката, който ще помогне за подобряване на бранда ви и увеличаване на продажбите.

Amart Design предлага уебдизайн, който ще увеличи онлайн присъствието на вашия бранд, като създаваме уебсайтове, които са лесни за навигация, дават ясна представа за вашия бизнес и са оптимизирани за търсачки. Всичко това на най-добри цени за изработка на сайт.
Освен това, предлагаме услуги по обработка на снимки, за да осигурим качествени изображения, които да използвате за вашия маркетинг.

Контакт с нас

Пловдив, България
тел. 0897 367 943
info@amart-design.com

Scroll to Top