Предлагаме качествен уебдизайн и изработка на уебстраници и сайтове

фирмени и персонални сайтове, блогове.
Изработените от нас сайтове са съобразени с всички уеб стандарти и оптимизирани за по-добро класиране в търсачките.

изграждане на нов сайт

Уебдизайн

Комбинираме привлекателен и изчистен дизайн с функционалност. В крайна сметка, вашият сайт е първото нещо, което повечето ваши клиенти виждат!
Обичаме да работим с WordPress – гъвкава и интуитивна CMS система за изграждане на уебсайтове. Лесна за поддръжка и употреба.

по-добра видимост онлайн

Оптимизация за търсачки

Всички знаем, че в наши дни най-голямата част от посетителите на уебсайтовете (потенциални клиенти) достигат до тях чрез търсачките (Google, Yandex, Live) – ние предлагаме да оптимизираме Вашите сайтове (SEO) и ще направим всичко възможно, за да се изкачи сайта ви максимално напред в резултатите

винаги актуални

Поддръжка на уебсайт

В зависимост от това, колко често ще се обновява сайта Ви, ние можем да предложим на нашите клиенти и поддръжка , независимо дали е изработен от нас, или вече имате готов такъв

нещо за четене

Създаване на съдържание

Качествено и уникално съдържание за блог, уебсайт, презентация. Писане на статии, пренаписване на статии, копирайт, фирмени слогани и рекламни материали.

по-така

Дизайн

Лого дизайн, елементи за сайта ви, обработка и подготовка на изображения за интернет

да поговорим за пари

Цени за изработка на уебсайт

За нас всеки клиент е индивидуален, както и изискванията на всеки клиент са различни. Все пак ориентировъчно – цената на малък уебсайт с начална и 3 вътрешни страници (Контакти, За Нас, Продукти напр.) може да започва от 300 лева – това включва изработката на сайта, форма за обратна връзка, галерия, обработка на изображенията Ви за интернет, помощ в избора на хостинг и домейн.

бързи резултати

Реклама в интернет

Интернет маркетинг, реклама в интернет, съдействие при рекламни кампании в Google Adwords, Facebook Ads

Scroll to Top